Burger Bookning

Her vil I kunne læse om vores Burger Bookning’s system.

Tryk her for at komme ind til systemet.

På billedet herunder er vist det første I ser når I trykker på linket. Brugernavn og Adgangskode vil I modtage pr mail, når vi har nyt om nogle burgerdage. I kan også skrive til burger@flemmingspejderne.dk og spørge om Login og Kodeord.

Herunder er vist et skærmbillede hvor du skriver dig selv ind til et burger job. Ikke alle de røde tal vil blive nævnt, da mange af dem gerne skulle give sig selv, men er der problemer ved bookningen, så skriv til burger@flemmingspejderne.dk

3) Dette er om du vil lade andre se dit mobil nr, af hensyn til fælleskørsel.
5) Flere af de steder hvor vi sælger burgere vil de kende alderen på dem der arbejder i boden, derfor er der sat fødselsdag på alle bookninger.
6) Er hvilken gruppe/kreds der får pengene for arbejdet.
7) Her ser du hvad der er for burger job at vælge i mellem, i parentes til sidst er nævnt hvor mange der skal bruges til jobbet.
8)

10) Der skal sættes et flueben ved GDPR, ellers kan du ikke gemme bookningen.
11) Når alt er udfyldt, så tryk på “Gem min bookning” og det gemmes i systemet, og der sendes en mail til den mail du har oplyst.

12) Se en oversigt om hvem der er på hvilke vagter.

Herunder er vist hvordan du ser hvem der er booket på hvilke job. Først skal du vælge det burger job du vil se, serefter trykke på knappen “Vis det valgte burgerhold” Der vil vises en liste med hvem der har tilmeldt sig. Enten viser listen tomme rækker for hvor mange der er brug for. Eller hvis der er flere tilmeldt end der er brug for, så kommer folk på vente liste, og det vises ved at der står “venteliste” ud for rækken til venstre.